Documental

El missatge de –Els anys guanyats– pot ser especialment útil per a persones que comparteixen la seva situació, però la intenció és que la història emocioni tothom i que tracti inquietuds i sentiments amb els quals es pugui sentir identificat qualsevol persona.

Rodat en format documental, l’objectiu és transportar l’espectador al cos i als pensaments del protagonista, a través d’una història que ens ofereix la seva pròpia experiència vital. Una narració que comença a l’adolescència, recordant els èxits d’un jove que participava en les competicions de natació i que més tard compaginaria amb el rugbi; continua amb la lesió, narrada a través de testimonis directes; arriba fins a l’actualitat i tracta també el futur: les il·lusions i les pors pel que esdevindrà. Un relat emotiu, carregat de valors, però també trencador, que defuig de l’elogi gratuït i dels estereotips.

El documental compta amb la veu de moltes de les persones que des d’àmbits molt diversos han acompanyat en Jordi Molas durant tot aquest temps (familiars, amics, companys d’estudis, de feina, personal sanitari que el va atendre durant la seva estada a l’hospital…) o que van viure de molt a prop algunes de les seves vivències més íntimes.

El fil conductor és la veu del protagonista. Les seves reflexions, les seves rutines i la seva vida més privada. Els rodatges es van portara terme durant tot un any (de setembre de 2012 a octubre de 2013), un període de temps prou ampli que va permetre enregistrar moments molt diversos de la seva vida.

El documental té vocació universal. Tant a nivell geogràfic com conceptual. Tot i que en Jordi Molas és una persona molt arrelada a la comarca d’Osona, on ha desenvolupat infinitat d’activitats, el contingut i el llenguatge del documental són perfectament exportables a qualsevol altre punt del món. El mateix succeeix amb la temàtica de la història.

Si voleu comprar el DVD del documental ‘Els Anys Guanyats’ sols heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça jordi@jordimolas.cat i us el farem arribar. El preu del DVD és de 10€ més despeses d’enviament.

DVD (documental).
Si vols comprar el documental escriu a:
jordi@jordimolas.cat
Preu: 12€