Xerrades/Tallers

Xerrades de sensibilització relacionades amb la discapacitat/diversitat funcional amb l’objectiu de conscienciar a l’alumnat entorn la diversitat existent dins la societat.

 

Tallers o activitats cooperatives, integradores i inclusives per treballar actituds i valors que contribueixin a la convivència, al respecte cap a la diversitat i a adquirir habilitats socials i afectives.

 

Empatia, assertivitat, autoestima, resiliència, cultura de l’esforç, respecte pels altres, millora de les relacions socials, cooperació, voluntariat, solidaritat… són algunes de les habilitats socials i actituds que treballem en el transcurs d’aquestes xerrades i tallers.

 

A qui estan adreçades: A les etapes educatives d’infantil, primària, secundària, batxillerat, universitat, o qualsevol altre àmbit públic o privat, adaptant-me a les necessitats de cada centre, entitat o empresa.

 

Temàtiques: Diversitat funcional, discapacitat, activitat física o esport adaptat, accessibilitat, escola inclusiva, inserció laboral, inclusió social, treball en valors, gestió de les emocions, prejudicis, estereotips, estigmes…

 

Si vols portar a terme alguna d’aquestes activitats en el teu centre educatiu contacta amb mi omplint aquest formulari.